Tinereţe fără bătrâneţe

Apiterapia

Apiterapia, metodă naturistă de tratament cu produse apicole: miere, polen, propolis, lăptişor de matcă. 

Propolis, speranţa farmaciei moderne
Propolis, speranţa farmaciei moderne
Polenul, o farmacie într-un grăunte
Polenul, o farmacie într-un grăunte
Lăptişor de matcă
Lăptişor de matcă
Păstura, polivitamina nr. 1
Păstura, polivitamina nr. 1


Mierea Mierea este cel mai rapid şi puternic energizant natural cunoscut şi foarte bune calităţi antiinfecţioase. Substanţele pe care le conţine sunt uşor de asimilat de către organism, care primeşte prin miere minerale, vitamine şi enzime. Are un conţinut ridicat de zaharuri, minerale, vitamine, enzime şi acizi organici.



Propolis. Proprietăţi antitumorale unice. Principalele acţiuni şi efecte asupra organismului uman: are efecte bactericide şi bacteriostatice, este un puternic antibiotic, şi un bun antiinflamator, deasemenea întăreşte sistemul imunitar, tratează şi reduce complicaţiile hepatitei B, are efect de creştere a elasticităţii capilarelor, vindeca abcese.


Polenul. Polenul recoltat de albine, forme terapeutice de administrare ale polenului; afecţiuni şi tratamente cu polen.

Polenul este o pulbere de obicei galbenă, constituită din grăuncioare microscopice, ce sunt amplasate, în săculeţi, pe vârful (anterele) staminelor, care constituie partea reproducătoare masculină a florii. Polenul mai este definit şi că o pulbere galbenă produsă de staminele fanerogamelor, celulele reproducătoare masculine.


Lăptişorul de matcă este un produs cu numeroase proprietăţi terapeutice şi indicaţii în tratamente. Este folosit imediat după secreţie fără să fie depozitat. Acest produs este folosit pentru hrana larvelor şi a mătcii. Lăptişorul de matca are proprietăţi terapeutice de excepţie şi are numeroase indicaţii terapeutice. Aceste proprietăţi terapeutice sunt datorate compoziţiei în minerale şi vitamine de o structură usor asimilabilă de către organismul uman.

Păstura. Polenul depozitat în faguri fermentează sub influenţa substanţelor adăugate de albine, a microorganismelor şi datorită condiţiilor de temperatură, umiditate şi a modului de conservare, fermentaţie care durează aproximativ trei luni, rezulta un produs diferit de polenul iniţial şi are o valoare terapeutică şi antibiotica de trei ori mai mare decât acesta. De asemenea are şi o digestibilitate mai mare pentru că granulele de polen sunt deschise, datorită degradării exinei (peretele celular al polenului) prin fermentaţie.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți